Za Dan žena in Dan mučenikov na Veliko planino

Dan žena in dan mučenikov na Veliki planini

8. marec – Dan, ko vsa dekleta na Veliki planini smučajo brezplačno!

8. marec, dan žena, praznujejo v približno sto državah. Ta dan praznujemo ekonomsko, politično in socialno enakopravnost in dosežke žensk. Zato smo tudi na Veliki planini poskrbeli, da si lahko dekleta na svoj praznik privoščijo nekaj lepega, namreč ta dan bodo vsa dekleta na Veliki planini smučale BREZPLAČNO.  

10. marec – Dan mučenikov – Ob nakupu dveh vozovnic, vam eno PODARIMO!

Seveda pa v marcu ne smemo pozabiti tudi na moške. Tradicionalno moški na dan  mučenikov prejmejo za darilo suhe slive, trnje in klobaso, ki naj bi služili kot nek simboličen opomin, da se mučeništvo v njihovem življenju še vedno dogaja. Mi pa vam bomo ob dnevu mučenikov podarili gratis vozovnico – Ob nakupu dveh vozovnic, eno plačate, drugo pa prejmete BREZPLAČNO!

 

*Akcija za dan žena in dan mučenikov velja le na določen datum. Koriščenje vozovnic velja le na datum prejema vozovnic.

*Akcija velja le za dnevne smučarske vozovnice, dnevne povratne in enosmerne vozovnice. Ne velja za letne, večdnevne in družinske vozovnice.

 

Za informacije pokličite na 01 832 72 58 ali pošljite sporočilo na info@velikaplanina.si,  prav tako spremljajte naš Facebook – Velika planina uradna stran, spletno stran www.velikaplanina.si  in Instagram @velika_planina.

Vabljeni v zaklad narave!

.

foto: