Materinsko obarvana sobotna tržnica Okusi Kamnika

Vabimo vas, da se nam v soboto, 25. marca, med 8. in 13. uro pridružite na Glavnem trgu, kjer bo potekala prav posebna tržnica Okusi Kamnika Podeželje in Eko. V soboto, 25. marca, namreč praznujemo materinski dan, zato bo za vse mamice še posebej dobro poskrbljeno. Za vas bodo na voljo številne ugodnosti, vsi sinovi in hčere pa bodo imeli možnost razveseliti svoje mame z drobnimi pozornostmi.

Ko bodo otroci ustvarjali na delavnici »Rožica za mamico«, bodo vse mamice v Kavarnici na Glavnem trgu čakali udobni sedeži in kavica po 0,50€. Za sprostitev telesa in duha bodo poskrbele Terme Snovik s ponudbo dvournega kopanja s savno in klasično masažo (20 min) po posebno ugodni ceni, trgovina Zlata ptička pa bo pripravila paketke za mamice.

Med 10. in 12. uro pripravljamo tudi kulturni program, in sicer bo sobotno dopoldne s svojim žametnim glasom ter nežnimi baladami popestril zimzeleni Lado Leskovar, pozdravila pa nas bo tudi direktorica Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik Božena Peterlin.

Vabimo pa vas tudi, da se nam pridružite na brezplačnem promocijskem vodenju Po poteh Plečnika na Kamniškem z začetkom ob 11. uri na Glavnem trgu. Prijave niso potrebne.

Mamice, pridite in preživite lepo dopoldne v Kamniku.

Tim Vidmar.

foto: