Tržni dan »Okusi Kamnika – podeželje in eko« zdrava hrana ter domača kuhinja

Po decembrskih sladkih, a mastnih priboljških, se priležejo želodcu prijaznejše jedi.

Zato tudi tokrat, zadnjo januarsko soboto, 25. januarja 2014, od 8. do 13. ure,  na Glavnem trgu v Kamniku ne zamudite 5. živilske tržnice »Okusi Kamnika – Podeželje in Eko«, ki je namenjena promociji okoliških pridelovalcev in povečanju lokalne samooskrbe.

IMG 20131130 aeth093904

Paleta okusov podeželja je gostince s kamniškega območja povezala z lokalnimi kmetovalci. Pestrost zelenjave s podeželjskih vrtov, gobe in gozdni sadeži iz lokalnih gozdov, sadje iz travniških sadovnjakov, sveže meso, zelišča in med... vse to je osnova kulinarične ponudbe, ki so jo gostinci uvrstili v svoje jedilnike, saj se zavedajo sodobnih trendov in pomena zdravega prehranjevanja.

 

Torej, vabimo vas, da se nam pridružite na živilski tržnici »Okusi Kamnika – Podeželje in Eko««v soboto, 25. januarja 2014, kjer boste lahko razvajali svoje brbončice na eni od stojnic, na kateri bo potekala degustacija lokalno tipične jedi.

IMG 20131130 sth094218

Naj vas »Okusi Kamnika« popeljejo v nova kulinarična doživetja, zato obiščite tudi TIC Kamnik in si priskrbite novo knjižico receptov »Okusi Kamnika na vsako mizo«, v kateri je zbranih preko 20 receptov.

.

foto: