Koncert Nikki Louder in Spock Studios

MC Kotlovnica

Opis dogodka

Nikki Louder (noise rock)

Nikki Louder je kaotični noise rock trio iz okolice Kamnika, ki ima za sabo preko 150 koncertov širom bivše Jugoslavije, kot tudi več turnej po srednji Evropi in Veliki Britaniji. Nikki Louder si po svojih štirih dolgometražnih ploščah za svoje intenzivno, kaotično in hrupno muziciranje upravičeno zaslužijo naziv prvaki slovenskega hrupnega rocka.
Skupino oblikuje udarnost in brezkompromisnost - poslušalca rešetajo s hitrimi in surovimi rafali energije, ki surfa na razbijaškem bobnanju in kitarskem hrupu, ter ki v melodičnih preobratih le za trenutek zastane, zgolj kot kratek predah pred ponovnim skokom v novo zvočnike parajočo nevihto.
Raztrgani vokali, ki se nenehno sprehajajo po tanki meji artikilacije in kričanja, še dodatno začinijo in čudovito povežejo celotno sliko. Nikki Louder ponujajo kaotično hardcore/math-core/noise izkušnjo, ki pa kljub združevanju številnih raznovrstnih vplivov zveni kompaktno in zaokroženo. In to je odlika velikih bendov. Impresivno.

Zasedba

  • Blaž Sever – kitare, vokal
  • Peter Cerar – bas kitara
  • Luka Cerar – bobni

Povezave

Spock Studios

Spock Studios je bil zasnovan kot projekt enega samega ustvarjalnega uma, vendar se je kasneje razširil v dvojec, ki na podlagi številnih referenc iz medijskega, filmskega in glasbenega sveta ustvarja elektronsko generirano glasbo, obogateno z živimi analognimi instrumenti. S ponovnovno preobrazbo in dodano vizualnostjo kot neločljivim delom končne podobe skupine pa gre za avdiovizualni trio, ki se jim je leta 2015 pridružil še Žiga Krevs na bobnih.

Zasedba

  • Matic Šuštar - Bas in glas
  • Žiga Krevs - boben
  • Blaž Flerin - Kitara
  • Sv.Pixel - video

Povezava

Čas

Začetek dogodka: 3 Mar 2017, ob 21:00
Zaključek dogodka: 3 Mar 2017, ob

Vstopnina: 3€