Startup šola podjetništvaOpis dogodka

Šola podjetništva je brezplačna in namenjena vsem, ki imate idejo, pa na veste, če je izvedljiva? Imate produkt ali veščino in vas zanima, kako jo prodati?

Šola ponuja brezplačen izobraževalni program, ki udeležencem nudi temeljna znanja za podjetništvo. Šola poteka v obliki predavanja, kjer udeleženci pridobijo nova teoretska znanja in delavnic, kjer nova znanja utrdijo in vaj, kjer pridobljeno znanje uporabijo v praksi. Startup šolo podjetništva vodijo  predavatelji in trenerji z izkušnjami v podjetništvu. Posamezne učne sklope bodo dodatno popestrili s posebni gosti – vodje velikih in majhnih podjetij.

V prvem delu boš spoznal nekaj resnic o startupih in primere uspešnih podjetnikov. Sledila bo predstavitev elementov uspešne poslovne ideje, s katerimi boš opredelil ključne hipoteze poslovnega modela za lastno idejo. V tretjem delu se boš seznanil s tem kako ustanoviš  podjetje  ter vitkimi metodami razvoja podjetja. Zadnji del delavnice bo namenjen tehnikam in primerom za uspešno predstavitev podjetniške ideje.

Delavnica je brezplačna.

Prijava na delavnico je obvezna, prijave zbiramo na info@kikstarter.si

Čas

Začetek dogodka: 8 Mar 2017, ob 17:00
Zaključek dogodka: 8 Mar 2017, ob 21:00