Koncert Deck Janiels, Aztec in Hangar 55

MC Kotlovnica

Opis dogodka

Aztec so zagrebški Hard Rock/Heavy Metal bend pod vodstvom Davorja Shutala. Sprva je bil bend usmerjen k preigravanju coverjev različnih legendarnih metal in rock bandov ob katerih so odraščali. Kasneje so pričeli tudi z ustvarjanjem lastnega materiala in tako je ugledal luč sveta njihov prvi EP “Rise of The Nation”. Band trenutnk koncertira po centralni hrvaški, 17. marca pa se bodo premierno predstavili tudi slovenski publiki.

HANGAR 55 (Heavy Metal) – MEDVODE – SI

Naš bend se imenuje HANGAR 55* in igramo hard rock oz. heavy metal musko. Skupino smo ustanovili novembra leta 2014 in s še takratnim pevcem ustvarili šest avtorskih komadov. Kljub odhodu frontmena smo zavihali rokave in pridno garali naprej. Delali smo nove komade in redno džemali v svojem placu. Lansko leto se nam je pridružil sedanji pevec in stvari so se začele premikati v pravo smer. Ves trud, ki smo ga vložili v vaje in ustvarjanje glasbe se je obrestoval. Naredili smo še dva nova komada in se začeli intenzivno pripravljati na prve koncerte. Poleti smo pričeli tudi s snemanjem naše prve plate, ki smo jo izdali Decembra in jo sedaj na polno predstavljamo po koncertih.
V bendu je zaradi različnih glasbenih okusov poleg hard rocka slišati tudi vplive heavy metala in punka. Naša glasba je energična in zabavna in po koncertih sodeč, tudi dobro sprejeta.

Bend HANGAR 55* sestavljamo:

  • Frenk Stritar – vokal
  • Marko Hrženjak – kitara
  • Grega Jež – kitara/back vokal
  • Damir Juretič – bas kitara
  • Goran Tutič – bobni

DECK JANIELS (Hard Rock/Rock N Roll) – KAMNIK – SI

Deck Janiels so lani izdali drugi dolgometražec z naslovom “II”. Tako kot njegov predhodnik “On The Rocks” tudi “II” temelji na udarnih ritmih avstralskega Rock N’ Rolla s primesmi novega vala britanskega Heavy Metala. Na album, ki je izšel na vinilni plošči in v digitalni obliki se je pod mix podpisal Borut Žbogar, master pa je delo Justina Weisa (Sammy Hagar, Jason Bonham, Chickenfoot Papa Roach, The Tubes,…) iz studia Trakworx v San Franciscu.

Čas

Začetek dogodka: 17 Mar 2017, ob 19:30
Zaključek dogodka: 17 Mar 2017, ob