Predavanje Bojane Fende Habula: Kako v svoje življenje vnesti pravo ljubezen

Dvorana Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik

Opis dogodka

Predavanje Bojane Fende HabulaKako v svoje življenje vnesti pravo ljubezen - Dialogika, jezik odgovornosti ali kako živeti po čudovitih knjigah Martina Kojca in dr. Scotta Pecka

Osebnostna inteligenca ni odvisna samo od inteligenčnega kvocienta, na celostno uspešnost posameznika bolj vplivajo čustvena, osebnostna in duhovna inteligenca. Znanja iz psihologije samovodenja in vodenja različnih šol (gestalt, transakcijska analiza, vedenjska in realitetna šola) lahko odprejo številne možnosti, kako izboljšati potenciale posameznika, a je pa za doseganje ciljev in uspešnost poznavanje teorije premalo. Znanja je potrebno živeti.

Ena največjih ovir je lenoba. Scott Peck v svoji uspešnici Ljubezen in duhovna rast na preprost, strokoven, a obenem prijazen način ponazori, kako lenobo izpodrinemo z disciplino in si s tem omogočimo doživetje prave ljubezni, postanemo bolj odgovorni in poskrbimo za izboljšanje komunikacije tako doma kot na delovnem mestu.

Predavateljica Bojana Fende Habula, ki že 25 let v sklopu holističnega centra Karnion podaja tovrstna znanja, vas vabi, da v letošnjem letu premagate lenobo, stopite iz cone udobja in se podate na čudovito pot osebnostne rasti ter v svoje življenje vnesete več prave ljubezni.

Čas

Začetek dogodka: 11 Apr 2017, ob 19:00
Zaključek dogodka: 11 Apr 2017, ob