Pest besed – Čajanka (pesniški mnogoboj)

MC Kotlovnica

Opis dogodka

Zunaj že reže hladen zimski veter, Zoki Ljubljanski, je ravno prižgal lučke v najlepšem mestu na svetu, samo še dekleta sumljivih moralnih vrednot niso zadekana v topla oblačila. Vsa simptomatika pravi, da je mesec, ko slavimo potrošništvo, alkohol, ter trpimo ob ponavljajočem repertoarju božičnih popevk na radiu zopet tu.

PestBesed, pa se bo podobno kot davnega 1773 Bostončani britanski davkariji, uprla! Naša tema bo namreč čisto nasprotje božično-novoletnemu duhu. Tudi mi za vas sredi decembra pripravljamo ČAJANKO; a nikar ne bodite preplašeni, saj bo naša nadvse gostoljubna. Ne bomo vas zmetali v hladno Bistrico, ampak vam bomo ljubeznivo skuhali čaj. Da pa ne razočaramo vseh zaljubljencev v pravljičnem decembru in da dokažemo, da nismo zadrgnjeni Grinchi, obljubljamo, da se ne bomo v celoti odpovedali božično-novoletnemu duhu, zato bomo poleg čaja stregli tudi kuhano vino.

Če vas čaj in vino ne bosta pogrela, pa vas poezija zagotovo ne bo pustila ravnodušne.
Se vidimo 16.12. ob 21h!

Ministrstvo za zdravstvo opozarja, prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

PRIJAVA PESNIKOV
Pošljite ime in priimek (po možnosti tudi 1 pesem, s katero boste nastopali) na elektronski naslov: prijava@pestbesed.si

Naj vas udari PestBesed!

Čas

Začetek dogodka: 16 Dec 2016, ob 21:00
Zaključek dogodka: 16 Dec 2016, ob